Pinatas

Een piñata is een felgekleurde figuur die traditioneel gevuld is met zoetigheden en vruchten.

Piñata's worden gebruikt met kinderverjaardagen, communies, lentefeesten, bruiloften en andere feestgelegenheden. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes, waarna hij wordt opgehangen. De kinderen, meestal de persoon die in de belangstelling staat, mogen er geblinddoekt tegenaan slaan zodat er wanneer hij breekt, een stortvloed van snoepjes, confetti e.d. over de kinderen heen valt.

Piñata's gevuld met kleine cadeautjes worden vaak aan het eind van het feest gebruikt. Als de piñata kapot wordt geslagen, heeft iedereen dan meteen een leuk aandenken aan het feest.

Bekijk hier ons assortiment: open webshop

Kindergrime

Heeft u binnenkort een feestje of ander evenement? Dan komen wij graag uw lieve schatten hun gezichtjes omtoveren. Wij bezorgen u kwalitatieve kindergrime, een goede service en fleur uw evenement op met ravottende feeën, griezels, prinsesjes en allerlei dieren. Wij maken van elk gezichtje een kunstwerk om van uw kinderfeestje een unieke gebeurtenis te maken. Zeg nu zelf, wat is er mooier dan een gelukkig kindergezicht!


Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren indien u vragen heeft of extra informatie wenst.

 

 

 

Facebook

Find us on Facebook

Promo

Bent u in het bezit van een flyer van ons? Dan krijgt u €5,00 korting bij de reservatie van een springkasteel.

© 2015 Paal Springt - All rights reserved